Boussaid laat niets los over mogelijke transfer: "Komt later wel"

Othmane Boussaid
Othmane Boussaid Foto: © Pro Shots

Het contract van Othman Boussaid loopt na dit seizoen af bij FC Utrecht. Ondanks dat Ron Jans graag met de middenvelder verder wil, is hij er zelf nog niet uit. Dat vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Belgische voetballer heeft aangegeven dat hij zich nu graag wil focussen op de sportieve ambities van de club uit de Domstad. Er wordt wel al gesproken over een eventuele contractverlenging, maar er is geen akkoord. Boussaid heeft aangegeven dat hij later wel ziet of hij volgend seizoen het shirt van FC Utrecht nog draagt.

De Belg verkeert in een luxepositie omdat ook een hoop andere clubs hem in het vizier hebben. Hij draait dan ook een uitstekend seizoen bij FC Utrecht. Boussaid focust zich daar echter niet op. “Ik ben nog niet met volgend seizoen bezig. PEC Zwolle verslaan, de play-offs halen; alleen dat telt nu. Daar richt ik mijn aandacht op. De rest komt later.”

Wel geeft Boussaid toe dat hij graag een stap wil zetten. “Ja natuurlijk wil ik dat. Dat wil elke voetballer, zeker elke jonge voetballer. Bij FC Utrecht een nieuw contract tekenen is natuurlijk óók een stap zetten, hè. We gaan het zien”, besluit hij lachend.

Lees meer:
0 reacties