Boulahrouz bekritiseert play-offs: "Is toch te gek voor woorden?"

Khalid Boulahrouz
Khalid Boulahrouz Foto: © Pro Shots

Marco van Basten en Khalid Boulahrouz vinden dat de play-offs voor Europees voetbal moeten verdwijnen. Ze zijn ook kritisch over de overwinning van Go Ahead Eagles op FC Utrecht.

"Heel eerlijk, denk ik dat Go Ahead niks te zoeken heeft in Europa", vangt Boulahrouz aan in Rondo. "Het is natuurlijk een mooie prestatie en ze hebben dit jaar goed voetbal gespeeld. Maar als je kijkt naar de kracht om iets te kunnen bereiken in Europa, komen ze denk ik te kort. Maar goed, ik weet ook niet of FC Utrecht iets kan klaarspelen in Europa."

"Ik vind het achterhaald", vult Van Basten aan. "Ze moeten het gewoon net als in de Bundesliga doen. Gewoon doen wat die Duitsers doen, dan is het meestal goed." De voormalig spits van Ajax en AC Milan is van mening dat het hoogst geklasseerde team het ticket voor de voorronde van de Conference League moet krijgen. Boulahrouz deelt dezelfde opvatting als zijn mede-analist. "Het is toch te gek voor woorden dat je zesde wordt en nog moet gaan spelen voor Europees voetbal?"

Lees meer:
0 reacties