Bosz: "FC Utrecht-uit wordt ook gewoon een lastige wedstrijd"

Peter Bosz op de persconferentie van PSV
Peter Bosz op de persconferentie van PSV Foto: © Pro Shots

PSV boekte woensdagavond een overtuigende overwinning in het bekertoernooi tegen FC Twente. Trainer Peter Bosz genoot van het ongenaakbare PSV, maar ziet toch ook nog valkuilen.

"Er zijn zeker wel ploegen die het ons moeilijk kunnen maken", zegt Bosz, opgetekend door NU.nl. "Ik vind dat FC Twente het ons ook lastig heeft gemaakt. En FC Utrecht-uit wordt ook gewoon een lastige wedstrijd."

Toch leek FC Twente ontzag te hebben voor PSV en Bosz begreep wel waar dat vandaan kwam. "Kijk, ik moest ooit als speler van RKC naar het Philips Stadion, wetende dat gasten als Ruud Gullit zouden wachten", schetst de trainer van PSV. "Dan was je blij als de wedstrijd erop zat, omdat het in een veel hoger tempo gaat dan je gewend bent."

Door de zege op FC Twente wacht in de volgende ronde de uitwedstrijd tegen Feyenoord, die volgende week al wordt gespeeld. "Het is op papier de lastigste uitwedstrijd van het seizoen, die we nu voor de derde keer gaan spelen", aldus Bosz. "Of we voor de derde keer kunnen winnen? We moeten dan wel iets bijzonders neerzetten. Maar daar zijn we dit seizoen al wel mee bezig."

Lees meer:
0 reacties