Booth over hattrick: "Denk dat het in de sterren geschreven stond"

Taylor Booth (FC Utrecht) wordt gefeliciteerd met zijn goal tegen FC Volendam
Taylor Booth (FC Utrecht) wordt gefeliciteerd met zijn goal tegen FC Volendam Foto: © BSR Agency

Taylor Booth scoorde namens FC Utrecht tegen FC Volendam maar liefst drie keer. Voor Taylor een unicum, juist in de wedstrijd waarin hij voor het eerst lijnrecht tegenover zijn broertje Zach stond.

"Ik denk dat het in de sterren geschreven stond. We stonden voor het eerst tegenover elkaar op het veld. Onze vader, opa, oom en wat familievrienden waren over vanuit Utah en zaten in het stadion. Ze zijn voor ongeveer tien dagen hier. Ze hebben afgelopen weekend onze wedstrijden gezien, zijn nog even naar Engeland gevlogen en nu waren ze terug voor deze ontmoeting", weet Booth bij Voetbal International.

Zach Booth opende de score namens FC Volendam. "Ik wist dat de druk op mij lag toen mijn kleine broertje scoorde. Ik was natuurlijk wel trots op hem, aangezien het zijn eerste profgoal was. Dat is iets wat je de rest van je leven zult herinneren. Maar ik wist dat ik daarna met een reactie moest komen. Die was niet slecht, toch?"

Bij is blij met de aanwezigheid van Zach in Nederland. "Het is wel fijn om elkaar als broers dichtbij te hebben, want het is niet altijd makkelijk om zo ver van onze ouders te zitten. Het is prettig om soms samen over andere dingen dan voetbal te praten, zoals dingen die thuis gebeuren. We zien elkaar zo veel mogelijk, als onze schema’s het toelaten."

Lees meer:
0 reacties