Blijdschap na teamspel FC Utrecht: "Een geweldige goal was dat"

In een nieuwe uitzending van Pessel & Boonen bespreken Paul Pessel en Albert Boonen de wedstrijd van FC Utrecht afgelopen weekend. Ze zagen dat de Domstedelingen goede met mindere fases afwisselden.

Pessel analyseert dat FC Utrecht het de eerste twintig minuten zwaar had. "De eerste twintig minuten ging het een beetje stroef. Ze lieten FC Twente veel aan de bal en wij wilden hoog druk zetten maar kwamen er niet aan te pas. Uiteindelijk een hele goede onderschepping van Marouan Azarkan, hij stuurde Isac Lidberg weg en die gaf een geweldige voorzet op Oscar Fraulo die een schitterende goal maakte."

Wat de twee heren daarnaast opviel was dat er maar een gering aantal supporters aanwezig was. "Het hele stadion stond in vuur en vlam", aldus Pessel. "Alhoewel, zestienduizend man vind ik eigenlijk een beetje weinig tegen FC Twente." Boonen denkt dat het ligt aan de temperatuur. "Ik denk dat veel ouders met jonge kinderen thuis bleven omdat het heel koud was." Pessel voegt eraan toe dat wedstrijden om kwart over twaalf te vroeg zijn. "Maar dat doen ze maar om alles op televisie te krijgen."

Lees meer:
0 reacties