Beest' Kluivert oogst lof: ''Komt steeds dichter in de buurt''

Kluivert 5ff474678366b
Kluivert 5ff474678366b

Ruben Kluivert staat onder contract bij FC Utrecht, maar zijn doorbraak in het eerste elftal zat er dit seizoen nog niet in. Desondanks heeft zijn broer Justin vertrouwen in hem.

''Mijn kleine broertje is groot geworden, haha. Hij denkt nog steeds dat hij me aankan. Ik moet wel zeggen: hij komt steeds dichter in de buurt. Ik denk dat ik het moeilijk tegen hem zou krijgen, want hij is echt een beest. Snel ook. Ik geloof er zeker in dat hij het kan halen'', vertelt de aanvaller in ELF Voetbal.

De aanvaller, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan RB Leipzig, probeert zijn broertje goed te helpen. ''Voetballend kan ik hem niet zoveel leren, aangezien hij verdediger is. Maar op mentaal vlak hoop ik hem iets te kunnen bijbrengen. Hij speelde een tijdje niet. Dat heb ik ook meegemaakt. Dan komt het vanzelf goed. Ik herken situaties die ik eerder heb meegemaakt. Dat kan ik hem meegeven.''

Lees meer:
0 reacties