Bedenkingen bij mogelijke transfer Sam Lammers: "Er zijn grenzen"

Sam Lammers
Sam Lammers Foto: © Pro Shots

Nu het reguliere voetbalseizoen is afgelopen, staan de zomermaanden voor de deur, waarin de transfergeruchtenmolen begint te draaien. Sam Lammers en Younes Namli worden al genoemd als mogelijke versterkingen voor FC Utrecht. Broers Pep en Frans delen hierover hun inzichten. 

"Namli is een leuke creatieve speler, maar het is misschien belangrijker om te bepalen welke spelers er moeten vertrekken", zo laat Pep in DUIC weten. "Othmane Boussaid lijkt aan te dringen op een vertrek en wat ons betreft kunnen Ole Romeny en Marouan Azarkan ook de deur achter zich dichttrekken. Die spelers zijn te licht bevonden en moeten lekker ergens anders gaan spelen."

Frans stemt hiermee in, maar hij wil toch een kritisch geluid laten horen over de komst van Sam Lammers. "Frans van Seumeren heeft aangegeven heel erg ver te willen gaan voor Lammers. Dat snapt iedereen volledig, maar er zijn wel grenzen. Lammers verdient in Schotland meer dan een miljoen. Dat kan je hem hier echt niet bieden. Het gaat gedonder in de kleedkamer opleveren als Lammers twee keer zoveel verdient als de andere belangrijke spelers. Scheve gezichten in de selectie is de voorbode van onenigheid. Dat zou zonde zijn van zijn komst."

Lees meer:
0 reacties