Bart Ramselaar warm verwelkomd: "Een toptalent in Nederland"

Aleksandar Rankovic
Aleksandar Rankovic Foto: © Pro Shots

Na 149 wedstrijden en 31 doelpunten vertrekt Bart Ramselaar voor de tweede keer bij de club. Hij gaat nu een nieuw avontuur aan in Singapore onder leiding van trainer Aleksandar Rankovic.

"Bart is een fantastische aanvulling op het team met zijn snelheid en zijn intelligente passing in de eindfase van het spel. Ik kijk er naar uit om te zien hoe complementair hij kan zijn aan Maxime Lestienne, Shawal Anuar en Richairo Zivkovic, waardoor we een nog betere aanval kunnen krijgen", zo laat Rankovic weten op de clubwebsite van Lion City Sailors.

Sportief directeur Badri Ghent van Sailors, voegt eraan toe: "Bart is een toptalent in Nederland, dus we zijn als club begrijpelijkerwijs enthousiast om van zijn diensten gebruik te maken. Op 27-jarige leeftijd heeft hij nog vele goede jaren voor zich, en we hopen dat dit het begin zal zijn van een lange en vruchtbare periode bij de Sailors."

Ghent gaat verder: "We willen blijven strijden voor alle prijzen en concrete stappen voorwaarts zetten in onze ambities om in de toekomst een van de topclubs van Azië te worden. Ik ben ervan overtuigd dat zijn ondertekening dit proces zal helpen versnellen."

Lees meer:
0 reacties