FC Utrecht bevestigt transfer: Ramselaar vertrekt naar buitenland

Bart Ramselaar tegen PSV
Bart Ramselaar tegen PSV Foto: © Pro Shots

Bart Ramselaar vertrekt per direct bij FC Utrecht en gaat spelen voor Lion City Sailors FC in Singapore. De club heeft het contract van de 27-jarige aanvaller afgekocht.

"Bart is op een punt in zijn carrière gekomen dat hij graag nog een nieuwe stap wil maken", vertelt Technisch Directeur Jordy Zuidam op de clubwebsite. "Met de interesse vanuit Lion City Sailors FC deed zich voor Bart een kans voor op een buitenlands avontuur."

Zuidam gaat verder: "We zijn met die club tot een akkoord gekomen omtrent zijn doorlopende contract. We zijn trots op het feit dat Bart als kind van de club veel jaren in zijn loopbaan voor FC Utrecht heeft gespeeld, bedanken hem voor zijn inzet en wensen hem heel veel succes in Singapore."

Bij VVZA en Roda ’46 begon Bart Ramselaar zijn voetbalcarrière als jong talent, maar het grootste deel van zijn opleiding genoot hij in de FC Utrecht Academie. Hij groeide uit tot jeugdinternational en maakte zijn debuut in het eerste elftal op 1 maart 2015.

Na 49 officiële wedstrijden voor FC Utrecht vertrok hij in de zomer van 2016 naar PSV, waar hij de Eredivisie-titel won en zijn debuut maakte voor het Nederlands elftal. In 2019 keerde hij terug naar FC Utrecht, waar hij in totaal 100 officiële wedstrijden speelde, waardoor zijn totaal aantal optredens voor FC Utrecht op 149 kwam.

Lees meer:
0 reacties