Bakker schiet FC Utrecht Vrouwen naar zege op Feyenoord in De Kuip

Eshly Bakker bij FC Utrecht
Eshly Bakker bij FC Utrecht Foto: © BSR Agency

FC Utrecht Vrouwen heeft het seizoen afgesloten met een nipte overwinning. In De Kuip werd Feyenoord Vrouwen verslagen: 1-2.

In Rotterdam trof Esmee de Graaf na een halfuur spelen de lat. Niet veel later lag de goal aan de andere kant in het net. Sophie Cobussen profiteerde van een fout achterin bij Feyenoord Vrouwen en opende de score. Vlak voor rust viel de 1-1. Wie anders dan Ella Van Kerkhoven tekende voor de gelijkmaker.

De drie punten gingen uiteindelijk alsnog naar FC Utrecht Vrouwen. Eshly Bakker slalomde om de Feyenoord Vrouwen-defensie heen en schoot raak. Daar bleef het uiteindelijk bij in De Kuip. De club uit de Domstad eindigt als zevende in de Azerion Vrouwen Eredivisie, Feyenoord Vrouwen moet het met de achtste plaats doen.

Scoreverloop:
33' 0-1 Sophie Cobussen
39' 1-1 Ella Van Kerkhoven
63' 1-2 Eshly Bakker

Opstelling Feyenoord Vrouwen: Weimar, Pijnenburg (62' Van Bentem), Verspaget, Obispo, Brandau, Van de Lavoir (70' Van der Sluijs), Koga, Folkertsma, De Graaf (85' Lont), Koopman (85' Van de Ven), Van Kerkhoven

Opstelling FC Utrecht Vrouwen: Copier, Visscher (62' Piqué), Op den Kelder, Van der Zanden, Paliama, De Jong (79' Groenendijk), Munsterman (90+' Van Straten), Van Schoonhoven, Bakker (90+' Roosjen), De Keijzer, Cobussen (79' Kruize)

Lees meer:
0 reacties