Bakker: "Heel veel mensen vroegen aan me of ik het niet gek vond"

Zondagmiddag stond Eshly Bakker op het veld tegen haar voormalige ploeg Ajax. Met twee doelpunten op haar naam leidde ze FC Utrecht naar een belangrijke terugkeer, ook al resulteerde het uiteindelijk in een 5-2 nederlaag.

De wedstrijd begon voor FC Utrecht met een 2-0 achterstand, maar Bakker schoot twee keer raak waardoor de stand gelijk werd. "Dan zie je toch wel de weerbaarheid in de ploeg bij ons, waardoor we twee goede goals maken. Van te voren kwam er misschien meer onzekerheid naar boven, maar vanaf toen draaide dat wel een beetje om." Ze vervolgt: "Daar genoot ik wel van, want dan merk je: we zijn hier echt niet de mindere en we kunnen hier goed voetballen tegen Ajax. Dat hebben we echt wel laten zien."

Uiteindelijk viel de einduitslag in het voordeel van Ajax. "Dan is de einduitslag naar mijn mening een beetje geflatteerd. Die laatste goal mag gewoon nooit vallen. Dat zijn voor ons wel leermomenten en daar moeten we wel wat meer volwassen in gaan worden", aldus Bakker.

Vorig jaar speelde Bakker nog voor Ajax voordat ze de overstap maakte naar FC Utrecht. Over haar terugkeer bij de Toekomst zei ze: "Heel veel mensen vroegen aan me of ik het niet gek vond, maar ik vind het eigenlijk wel leuk. Je bent zo vaak hier geweest. Het voelt een beetje als thuiskomen. Je kent de weg hier, je kent alle mensen en het is leuk om iedereen weer te zien. Dus ik heb er wel van genoten eigenlijk."

Lees meer:
0 reacties