Azarkan: "Het zou fantastisch zijn als dit met Utrecht gaat lukken"

Marouan Azarkan tegen Heracles
Marouan Azarkan tegen Heracles Foto: © Pro Shots

In de met 1-0 gewonnen wedstrijd maakte Marouan Azarkan zijn rentree na zijn blessure. De 22-jarige aanvaller was een blij man na afloop van de wedstrijd.

"Vierde overwinning op rij, vijftiende wedstrijd zonder nederlaag. Dit is lekker, hoor", zegt Azarkan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ze maakten het ons lastig. We hielden al rekening met een gelijkspel. En toen maakte Victor (Jensen red.) die treffer. Mooi, hè. Ja, het valt op dit moment gelukkig allemaal goed. Fijn om mee te maken.”

"Hoewel ik er niet heel lang ben uit geweest, is het toch even wennen”, geeft de aanvaller toe. "Gelukkig ben ik wel weer helemaal fit, heb ik geen fysieke klachten meer. Hopelijk sta ik tijdens onze volgende wedstrijd, tegen Ajax, opnieuw in de basis. Al is dat aan de trainer uiteraard. Ik weet in elk geval waartoe ik in staat ben. Ik ga die acties echt nog maken voor FC Utrecht.”

Door de goede reeks waarin Utrecht zich bevindt, is ook het geloof in Europees voetbal weer terug. "Als reservespeler van Feyenoord heb ik ervaren hoe geweldig het is om dat soort wedstrijden te beleven”, vertelt Azarkan. "Het zou fantastisch zijn als ons dit met FC Utrecht ook gaat lukken. En ik geloof dát het ons kan lukken. Zoals we ons nu voelen, hoeven we voor geen enkele tegenstander bang te zijn."

Lees meer:
0 reacties