AZ rekent op winst in Galgenwaard: "Honderd procent van overtuigd"

Pascal Jansen
Pascal Jansen Foto: © Pro Shots

FC Utrecht ontvangt vanavond AZ in de Galgenwaard. De Alkmaarders zijn nog volop in de strijd om plek vier, dat recht geeft op voorrondes Conference League. AZ-coach Pascal Jansen rekent dan ook op een goed resultaat in de Domstad.

"Wij hebben in een eerder stadium al kansen gehad het meer naar ons toe te trekken, maar het is nu nog steeds mogelijk", vertelt hij op de clubsite van AZ. "Wij zijn er honderd procent van overtuigd dat wij bij twee goede resultaten een Europees ticket pakken."

De coach geeft aan over een vrijwel fitte selectie te kunnen beschikken. "Vandaag stonden we voor het eerst in lange tijd met 23 veldspelers en vier keepers op het veld. Mooi om te zien dat we in de eindfase van het seizoen met een volledige groep kunnen trainen. Je ziet ook wel wat teams die daar moeite hebben, dus ik prijs me gelukkig dat wij alles op het veld hebben staan", aldus Jansen.

FC Utrecht is al verzekerd van deelname aan de play-offs voor Europees voetbal en is terug te vinden op plek zeven. Het is nog mogelijk om zesde te worden. Daar staat Vitesse met maar één puntje meer.

Lees meer:
0 reacties