Amateurclub verklapt FC Utrecht-transfer: "We zijn zeer trots"

Een bal met het logo van FC Utrecht
Een bal met het logo van FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Amateurclub WSV uit Apeldoorn is maar wat trots op Loïs de Heus. Zo trots, dat zij alvast verklappen dat de doelvrouw vanaf komend seizoen uitkomt voor de hoofdmacht van FC Utrecht Vrouwen.

De Heus, oud-WSV'er, komt nu nog uit voor de beloften van FC Utrecht Vrouwen. Vanaf komend seizoen voegt de jonge doelvrouw zich dus bij het elftal van coach Linda Helbling. "We zijn erg trots op onze oud WSV-er Loïs! Zij zal namelijk komend seizoen de stap zetten naar FC Utrecht dames 1. Op dit moment keept zij bij de beloften van FC Utrecht dames. Daar doet ze het erg goed en kan daardoor deze geweldige stap zetten", meldt WSV.

De Heus speelde enkele jaren bij de club uit Apeldoorn en maakte vervolgens de beloften naar PEC Zwolle Vrouwen. Daarna stond ze bij de beloften van FC Utrecht Vrouwen onder de lat. Vanaf komend seizoen zal De Heus dus tot de selectie van de hoofdmacht behoren. "Loïs heeft nog steeds een WSV hart en is elke woensdagmiddag te zien als jeugdtrainer bij WSV. Daar geeft ze training aan de opleidingsteams onderbouw", geeft WSV aan.

"We zijn zeer trots op de stappen die Loïs zet in haar carrière en wensen haar veel succes en plezier toe!", wordt er afgesloten.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand