Alflen lyrisch: "Van de basisspelers was hij de allerbeste"

Rob Alflen
Rob Alflen Foto: © Orange Pictures

Can Bozdogan besliste met een kopbal het duel tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles. Dankzij zijn bijdrage wonnen de Domstedelingen met 2-1.

"Ik vond hem goed spelen, hij viel goed in. Ik vond er vandaag niet zo heel veel goed, maar Bozdogan speelde goed", opent Rob Alflen bij RTV Utrecht. "Van de basisspelers was Nick Viergever goed. Hij was daarvan de allerbeste."

Wie er ook speelt: louter positiviteit bij FC Utrecht. "Alle interviews komt het in terug. Ik vind ook in het feestje dat ze vieren na een overwinning, hoe blij ze zijn voor anderen bij een assist: het zit gewoon heel goed in elkaar op dit moment en de acceptatiegrens ligt gewoon heel hoog."

Dat FC Utrecht nu twee weken vrij heeft hoeft de 'flow' niet op te breken. "Ik denk dat het wel lekker is met de play-offs in het verschiet. En deze flow gaan ze niet verliezen, dat blijft wel duren", verzekert Alflen de fans van de Domstedelingen.

"Ook zo'n wedstrijd als tegen Go Ahead past in dat rijtje. Iedere voetballer weet dat je niet 34 keer goed speelt. Het gaat erom om op mindere dagen punten te kunnen pakken. Het past perfect in hetgeen ze mee bezig zijn", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties