Ajax kent meerdere twijfelgevallen: "Ik hoop dat de schade meevalt"

Maurice Steijn
Maurice Steijn Foto: © Pro Shots

Ajax hervat zondag de competitie tegen FC Utrecht. Trainer Maurice Steijn zag tijdens de interlandperiode goede dingen en kijkt dan ook met een goed gevoel vooruit.

"De interlandperiode was goed voor mij en de staf. We hebben met een kleine groep doorgetraind, want het gros was weg", zo vertelt de coach op de clubwebsite van de Amsterdammers. "Ik heb veel wedstrijden van ons, FC Utrecht en van onze internationals bekeken. Daar heb ik mooie dingen gezien en dat is positief. Ze hebben allemaal veel minuten gemaakt", zegt Steijn.

Hij gaat verder: "Iedereen is inmiddels weer aangesloten met het oog op zondag. De jongens zijn even weggeweest en ik zie frisse en vrolijke gezichten op de club." Ajax kent wel enkele twijfelgevallen voor de kraker tegen FC Utrecht. "We hebben wat problemen richting zondag. Er zijn een aantal blessuregevallen die hopelijk op tijd hersteld zijn. Steven Berghuis, Branco van den Boomen, Benjamin Tahirović en Devyne Rensch zijn allemaal twijfelgevallen. Ik hoop dat de schade meevalt."

Ook Silvano Vos is niet helemaal fris, maar hij is nog geschorst. "FC Utrecht-uit is een mooie, maar traditioneel lastige wedstrijd. Zij hebben het zwaar, net als wij. Ik verwacht een pittig duel op het scherpst van de snede. Beide teams hebben een overwinning nodig", besluit Steijn.

Lees meer:
0 reacties