Ajax-beul Tim Pieters laat tentamen schieten voor duel in KNVB Beker

Tim Pieters
Tim Pieters Foto: © Orange Pictures

In de vorige ronde van de KNVB Beker was Tim Pieters de held van USV Hercules. De voetballer maakte in de 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Ajax zowel de 1-0 als de 2-0. De 22-jarige voetballer studeert ook rechten, wat soms nog wel voor logistieke problemen zorgt. Dat schrijft het AD.

De vorige keer had Pieters al de dag na de wedstrijd een deadline voor zijn rechtenstudie. Die had hij voor zichzelf naar een dag eerder verplaatst, zodat hij het voor de wedstrijd had ingeleverd. Donderdagavond speelt Hercules een wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker thuis tegen SC Cambuur. Die wedstrijd werd vorige week afgelast vanwege de weersomstandigheden, een domper voor Pieters aangezien hij vandaag een tentamen zou hebben tussen 17:00 en 19:00 uur.

De wedstrijd tegen de Friezen wordt om 20:00 afgetrapt. De voetballer heeft bij zijn school uitstel aangevraagd voor het tentamen, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Toch is Pieters niet van plan om de wedstrijd te laten schieten. Hij gaat eind februari voor de herkansing van het tentamen.

Lees meer:
0 reacties