Advocaat benaderde St. Jago: "Oranje nog niet uit mijn hoofd gezet"

Tommy St. Jago
Tommy St. Jago Foto: © Orange Pictures

Tommy St. Jago heeft het Nederlands elftal nog steeds niet helemaal uit zijn hoofd gezet. Dat vertelt de voormalig speler van FC Utrecht aan het Brabants Dagblad.

St. Jago is bezig aan een uitstekend seizoen bij Willem II, de huidig koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Mede door zijn prestaties wilde Dick Advocaat, sinds kort trainer van Curaçao, hem vragen uit te komen voor het eiland. Vooralsnog houdt hij de boot af. "Ik heb hem uitgelegd dat ik me nu wil focussen op Willem II. Twee competitieduels missen, in deze fase van het seizoen, wilde ik absoluut niet. Dat snapte hij."

Ook heeft hij Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet. "Als je eenmaal definitief voor een land kiest, kun je niet meer terug. En heel eerlijk: Oranje is nog steeds een droom voor me. Ik heb veel tegenslagen gehad, mede daardoor sta ik waar ik nu sta. Maar dat wil niet zeggen dat die droom weg is"

St. Jago is na een moeizaam begin helemaal opgebloeid bij Willem II. "Ik moest mijn plekje nog vinden, later ben ik gaan zoeken naar wat mijn bijdrage kon zijn. Met mijn zaakwaarnemer ben ik tot de conclusie gekomen dat ik anderen wil inspireren en helpen, op een positieve manier. Dat houdt in: oplossingen aanreiken, in plaats van alleen maar problemen aan te duiden."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand