Aantal wedstrijdbezoekers FC Utrecht groeit: "Wil je vaker beleven"

Voorzitter van de supportersvereniging van FC Utrecht, Teun den Hartog, heeft een pluim uitgedeeld aan de supporters van de club. Het lijken er steeds meer te worden, en in gesprek met FC Utrecht TV vertelt hij daar meer over.

Een bezoek aan FC Utrecht wordt volgens de voorzitter steeds populairder, en dat kan ook wel verklaren waarom dat zo is. “Ik denk dat als je een keer een bezoek hebt gebracht aan de club en de beleving van een wedstrijd hebt meegemaakt, dat je dat vaker wilt. Als het goed gaat, heb je vrienden. Nu gaat het best wel goed en zitten er dus meer supporters.”

Ook is Den Hartog onder de indruk van het feit dat 600 mensen zijn meegereisd naar de uitwedstrijd bij SC Heerenveen, die op zondagavond om 20:00 uur werd gespeeld. “Die mensen verdienen echt alle lof. Sowieso verdienen alle mensen in de uitvakken lof. Het is mooi om te zien dat ze dit seizoen steeds vol zitten. Je ziet ook wel een vaste kern van supporters die bij alle wedstrijden willen zijn en dan ook gaan. Dat is mooi”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties