Flink aanpoten voor Dessers en Van de Streek: ''Wat anders dan de Jupiler League''

11 augustus 2017 om 22:27 | Bron: FOX Sports Flink aanpoten voor Dessers en Van de Streek: ''Wat anders dan de Jupiler League''

Sander van de Streek heeft een goed Eredivisie-debuut voor FC Utrecht achter de rug. Tijdens de 0-3 overwinning op ADO Den Haag maakte Van de Streek de 0-2. Daar is hij, logischerwijs, tevreden mee. 

"Beter dan dit kan eigenlijk niet', aldus Van de Streek tegenover FOX Sports. "Dit is een heerlijk gevoel, zeker omdat we de drie punten hebben. Dit is een lekkere avond zo", vervolgt Van de Streek, die vanuit de Jupiler League komt.

Het verschil tussen de twee clubs is niet super groot, vertelt Van de Streek. "Je probeert je snel aan te passen, Cyriel en ik proberen elke week beter te worden. We willen ons aanpassen aan het Eredivisie-niveau. Zo te zien gaat dat goed." 

Het komt Van de Streek echter niet aanwaaien. "De vele trainingen en Europese duels zijn wel nodig om dit niveau te bereiken. In het begin was het flink aanpoten, dat is even wat anders dan in de Jupiler League. We hebben ons goed aangepast aan het systeem, het gaat met de week beter." 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media