Dessers beleeft droomdebuut: ''Vandaag ging het goed''

11 augustus 2017 om 21:40 | Bron: FOX Sports Dessers beleeft droomdebuut: ''Vandaag ging het goed''

Cyriel Dessers had niet beter kunnen beginnen in de Eredivisie namens FC Utrecht. De Belgische spits maakte tegen ADO Den Haag twee van de drie treffers. Zelf blijft Dessers er nogal nuchter onder. 

"Vandaag ging het goed", aldus Dessers tegenover FOX Sports. "Ik ben heel blij dat we hebben kunnen winnen. Maar ik ben natuurlijk ook blij met mijn goals, dat spreekt voor zich. Het bevalt bij FC Utrecht, ik ben blij dat ik direct in het diepe gegooid wordt. Met de Europese duels, maar ook nu met de Eredivisie. Dit is puur genieten. Als we de wedstrijd ook nog zo kunnen afsluiten, dan is dit de perfecte start van het seizoen." 

De 0-1 van Dessers werd gemaakt vanuit buitenspelpositie. "Ik voelde wel dat het op het randje was. Ik heb vorig jaar voldoende pech gehad met afgekeurde goals, ik ben heel blij dat deze wel telt. De 0-3 was niet gemakkelijk, maar ik moest 'm maken en dat heb ik gedaan. We moeten opbouwen, maar ik denk dat we nu al direct een goed niveau te pakken hebben. We spelen heel volwassen, zakelijk en solide. Ik hoop dat dat ons dit seizoen heel ver kan brengen." 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media