VIDEO'S | FC Utrecht boekt ruime zege bij ADO Den Haag

14 augustus 2017 om 14:04 | Bron: Utrechtfans VIDEO'S | FC Utrecht boekt ruime zege bij ADO Den Haag

FC Utrecht heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen makkelijk gewonnen. In Den Haag werd ADO Den Haag met liefst 3-0 verslagen. Cyriel Dessers (2x) en Sander van de Streek maakten de doelpunten. FC Utrecht is nu, voor minimaal één avond, koploper van de Eredivisie. 

FC Utrecht begon zeer sterk aan het duel in de Hofstad. De eerste kansen waren al voor de Domstedelingen, maar na een kwartier bracht Dessers dat ook tot uiting op het scorebord. FC Utrecht bleef de bovenliggen partij, maar wist dat niet verder op het scorebord uit te drukken. 

Tien minuten na rust, Urby Emanuelson stond inmiddels in het veld, was het Van de Streek die de 0-2 maakte. Hij kopte binnen op aangeven van Emanuelson. ADO Den Haag opende de jacht op een treffer en leek meerdere malen te scoren, maar David Jensen bleek een sta-in-de-weg. Dessers maakte tien minuten voor tijd aan alle ilussies een einde: 0-3. 

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Leeuwin, Janssen, Braafheid (73' Van der Meer); Kali (27' Van der Maarel), Van de Streek, Labyad, Ayoub (46' Emanuelson); Dessers, Kerk. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media