''Denk dat FC Utrecht een aanval kan doen op de traditionele top drie''

11 augustus 2017 om 16:22 | Bron: Koffie met Boonen ''Denk dat FC Utrecht een aanval kan doen op de traditionele top drie''

Gert Kruys en Appie Boonen zijn er heilig van overtuigd: FC Utrecht gaat het Ajax, Feyenoord en PSV dit seizoen extreem lastig maken.

"Er stond al een heel goed fundament. Met de spelers die gekomen zijn erbij heeft Utrecht echt een extreem goede selectie. Ik denk dat ze een aanval kunnen gaan doen op de traditionele top drie", steekt Kruys van wal in de rubriek Koffie met Boonen van RTV Utrecht.

"Ik ben het wel met Gert eens", vult Boonen hem aan. "We zijn natuurlijk een paar belangrijke jongens kwijtgeraakt, maar we hebben ons al heel vroeg in het seizoen echt goed versterkt. We gaan dichter bij de derde plek komen", stelt hij.

Verder zijn de meningen echter verdeeld. "Ik denk dat PSV een heel moeilijk seizoen tegemoet gaat. Die worden vierde, FC Utrecht derde en Ajax eerste", aldus Kruys. Boonen denkt er het zijne van. "PSV wordt kampioen. We gaan niet Ajax kampioen laten worden", besluit hij.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 11 augustus 2017 om 18:18

    Wat kan ons het nou schelen of PSV of Ajax kampioen wordt. Als Utrecht het maar hoed doet!

Nieuwe media