FC Utrecht haalt 'type-Kuyt': ''Niet nerveus of er nog een spits bijkomt''

11 augustus 2017 om 17:01 | Bron: FOX Sports FC Utrecht haalt 'type-Kuyt': ''Niet nerveus of er nog een spits bijkomt''

FC Utrecht gaat zich mogelijk nog versterken met Jean-Christophe Bahebeck, die een jaar gehuurd moet worden van Paris Saint-Germain. Trainer Erik ten Hag ziet zich genoodzaakt de aanval te versterken na de zware blessure van Simon Makienok. FC Utrecht haalde echter ook al Lukas Görtler, die niet bang is voor extra concurrentie.

"Het fijne is dat ik de Nederlandse kranten niet begrijpen, dus ik ben niet nerveus of er nog een spits bijkomt", geeft de Duitser aan tegenover FOX Sports. "Als het een goede aanvaller is, dan is dat ook weer goed voor mij. Dan moet ik beter spelen, dus het maakt me niet uit." Görtler is een andere spits dan Makienok. "Ik ren veel en maak veel loopacties richting het doel. Verder creëer ik veel kansen voor mezelf en mijn teamgenoten, dat is ook mijn sterkste punt."

Cyriel Dessers kreeg er met Görtler al een collega-aanvaller bij. "Ik heb nog niet veel van hem gezien, want we hebben nog maar twee keer samen getraind. Ik hoorde van iemand dat het een type-Kuyt zou zijn", aldus de Belgische aanvaller.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media