Dessers wil landgenoten achterna: ''Hoop dat ook ik in dat rijtje kan komen''

11 augustus 2017 om 15:10 | Bron: RTV Utrecht Dessers wil landgenoten achterna: ''Hoop dat ook ik in dat rijtje kan komen''

FC Utrecht nam deze zomer Cyriel Dessers over van NAC Breda. De trefzekere Belgische spits hoopt in de Domstad in de voetsporen te treden van zijn landgenoten.

"Stijn Vreven en Dries Mertens zijn bij mij de meeste bekendste Belgen die voor FC Utrecht hebben gespeeld. Ik hoop dat ook ik in het rijtje kan komen van Belgen die het goed hebben gedaan in Utrecht", vertelt Dessers in gesprek met RTV Utrecht.

Met name voor de watervlugge buitenspeler heeft hij veel bewondering. "Vooral dat van Mertens is een ongelooflijk verhaal. Vanuit de Jupiler League naar de Europese top en WK's spelen. Dat is echt ongelooflijk. Ik hoop dat ik ook iets kan betekenen hier in Utrecht. Daar ga ik alles aan doen", vervolgt de 22-jarige centrumaanvaller.

FC Utrecht start vandaag de competitie met een uitwedstrijd bij ADO Den Haag. Komende woensdag wacht er weer een Europees treffen. "Zenit zit nu nog niet in mijn hoofd. ADO Den Haag is op dit moment heel belangrijk. Het is gewoon belangrijk om goed te starten, voor ons en voor onze supporters. Het moet een bevestiging worden van onze goede wedstrijd in Poznan", aldus Dessers.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media