Klaiber vol vertrouwen: ''Ik denk dat het alleen maar in ons voordeel is''

11 augustus 2017 om 14:31 | Bron: RTV Utrecht Klaiber vol vertrouwen: ''Ik denk dat het alleen maar in ons voordeel is''

FC Utrecht gaat vanavond op bezoek bij ADO Den Haag. De Domstedelingen hebben al een aantal serieuze wedstrijden in de benen en lijken in dat opzicht in het voordeel te zijn van ADO Den Haag.

"We hebben veel wedstrijden in Europa gespeeld en zijn er klaar voor", vertelt Sean Klaiber in gesprek met RTV Utrecht. "Ik denk dat het alleen maar in ons voordeel is dat we zware wedstrijden hebben gehad. Iedereen is daardoor ook fitter geworden. Het was een andere voorbereiding dan normaal, omdat je sneller wedstrijden moet spelen. Maar ik denk dat we er goed voor staan."

Klaiber is benieuwd naar de tegenstander van vanavond, ADO Den Haag. "Ik weet alleen dat Immers terug is en dat ze een nieuwe spits hebben. Voor de rest weet ik vrij weinig", aldus de verdediger. "Ik weet ook niet hoe het met de geldproblemen is daar, maar ik denk dat het wel een leuke wedstrijd wordt. We gaan het beste ervan maken."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media