''Met Kali zijn waarschijnlijk afspraken gemaakt, al ken ik ze niet''

11 augustus 2017 om 11:42 | Bron: Brabants Dagblad ''Met Kali zijn waarschijnlijk afspraken gemaakt, al ken ik ze niet''

Willem II liet Anouar Kali deze zomer naar FC Utrecht vertrekken. Vorig jaar deden de Tilburgers een stuk moeilijker toen een andere belangrijke speler, namelijk Jordens Peters, niet naar SC Heerenveen mocht. Peters vindt het niet onrechtvaardig dat Kali nu wel een gewenste transfer mag maken.

"Zo heb ik het niet gevoeld", reageert de verdediger in het Brabants Dagblad. "Heerenveen deed een bod en liet de zaak daarna rusten. Pas drie dagen voor het einde van de transferperiode begon het weer te spelen. Als Willem II een opvolger voor me had, zou het doorgaan. Die was er niet. Ik heb me erover verbaasd dat er kennelijk geen schaduwteam was. Maar anderzijds voelde ik waardering van Willem II. Dat is in een mooi contract vertaald."

"Met Kali zijn waarschijnlijk afspraken gemaakt, al ken ik ze niet", vervolgt Peters. "Bovendien betaalde FC Utrecht kennelijk het gewenste bedrag en heb je nu nog drie weken om de selectie op peil te brengen."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media