FC Utrecht vindt nieuwe rugsponsor: ''Trots om op het shirt te staan''

11 augustus 2017 om 10:14 | Bron: FC Utrecht FC Utrecht vindt nieuwe rugsponsor: ''Trots om op het shirt te staan''

FC Utrecht heeft een nieuwe rugsponsor gevonden. Na tech-webshop 4Launch en B2B IT-leverancier Infotheek is het nu de beurt aan Centralpoint.nl, zo meldt FC Utrecht op de officiële website.

Centralpoint.nl bestaat sinds 2001 en maakt sinds vorige maand deel uit van de Infotheek Group, dat zich vorig jaar oktober voor 2 jaar aan de club verbond. Centralpoint.nl is de grootste zakelijke online IT-leverancier van Nederland. Directeur Brian Speelman ziet veel gelijkenissen met FC Utrecht.

"Beiden bevinden we ons in een bijzondere fase", vindt Speelman. "Wij gaan met een integratieproces na de overname een spannende, maar mooie tijd tegemoet, waarmee we onze business naar een nog hoger niveau willen brengen. Dezelfde drive om te willen professionaliseren voel je ook bij FC Utrecht, mede door het geweldige resultaat van vorig seizoen. Daarnaast hebben zowel FC Utrecht als Centralpoint.nl de eerste stappen in het buitenland gezet en willen we beiden ook daar naam gaan maken. Wij zijn trots om met onze bedrijfsnaam op het shirt van FC Utrecht te staan."

Ook FC Utrecht is blij met de nieuwe rugsponsor. "Het is mooi om een partner binnen de club te hebben met zo'n expansiedrift zoals Infotheek Group", reageert commercieel directeur Martijn Standaart. "Het toevoegen van Centralpoint.nl in het portfolio, en de keuze om achterop ons shirt te staan, juichen wij uiteraard van harte toe. We zien uit naar het succesvol doorzetten van ons partnership."

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    030 - 11 augustus 2017 om 10:16

    Het bedrijf maakt me niet zo veel uit. Het belangrijkste is dat Utrecht veel geld krijgt!

Nieuwe media