FC Utrecht-fan kritisch: ''Transferwaan van de dag regeert''

10 augustus 2017 om 12:24 | Bron: FC Utrecht-fan kritisch: ''Transferwaan van de dag regeert''

Rini Peters is niet blij met de terugkeer van Anouar Kali. De middenvelder werd door FC Utrecht losgeweekt bij Willem II na het vertrek van Wout Brama, die heeft gekozen voor het 'avontuur' in Australië. 

"Natuurlijk verdient iedereen een tweede kans in het leven waar dan ook", schrijft de teleurgestelde supporter uit Vak O in het Algemeen Dagblad. "Alleen bij FC Utrecht hebben ze het niet helemaal begrepen. Na het incident op de training, een aantal jaren geleden, is er onder druk van veel supporters pas een juiste beslissing genomen ten aanzien van meneer Kali. De toenmalige voorzitter betreurde het dat hij met zijn staf niet goed had geluisterd naar de achterban van de FC", blikt Peters terug.

"Deze herinnerde namelijk die staf aan het feit dat de FCU zich graag maatschappelijk laat gelden en dat gedrag als toen getoond niet wordt getolereerd", vervolgt hij. "Met het wederom aanbieden van een contract aan deze voetballer piepelt de FCU-staf de achterban met terugwerkende kracht en neemt overigens eveneens niet eens de moeite om op mails inzake deze transfer te reageren. De transferwaan van de dag regeert in deze en geeft maar weer eens aan dat de FCU hun verantwoordelijkheid niet durft te nemen", besluit Peters teleurgesteld. 

Overzicht

Reacties (7)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 10 augustus 2017 om 13:14

  Ook Kali verdiend een 2e kans als hij het goed doet is alles in een keer vergeten
  zo gaat het met supporters dus geef die jongen een kans het is verleden tijd

 • Avatar
  Gast - 10 augustus 2017 om 13:17

  Niet zo zeuren dit gebeurd wel meer op trainingen de staf heeft dit toen niet goed opgepakt.
  Hij verdient ok een tweede kans ik vind het een goede oplossing zelfs een zeer goede oplossing ik had dit over het hoofd gezien.
  En prima speler voor die plek

 • Avatar
  Gast - 10 augustus 2017 om 13:27

  Probleem is, dit is zn 3e kans..

 • Avatar
  Petrov - 10 augustus 2017 om 13:28

  Gewoon niet zeuren, iedereen verdiend een tweede kans, en ik heb trouwens niemand horen fluiten oid bij de spelers presentatie, meer dan een prima speler.

  Welkom kali heb er vertrouwen in

 • Avatar
  Gast - 10 augustus 2017 om 14:05

  Als je je als fcu maatschappelijk wil laten gelden is dit een goed voorbeeld. Door iemand een tweede kans te geven laat je als club zien dat vergeven er ook bij hoort.
  Deze verslaggever is anti Utreg en wil aalleen maar onrust zaaien.

 • Avatar
  dutchdoghouse - 10 augustus 2017 om 15:45

  iedereen herft het over een 2e kans ......maar dit dus de derde kans en dan ook nog meenemend in de overweging HOE hij vertrokken is kan ik niet anders vinden dat zijn terugkeer een de zoveelste trap in de rug van de supporters is.Op deze manier zal de FC steeds verder van hun achterban komen te staan .

 • Avatar
  willemvanboekel - 11 augustus 2017 om 11:30

  2-3 kans hmmm, waar het om gaat is de redenen waarom meneer niet gewenst is.

  eerst speeld meneer een half jaar in het eerste, en verteld dan doodleuk op tv dat hij zijn contract niet gaat verlengen.

  omdat hij zich te goed voelde om in Utrecht te blijven. ( of zo als hij het vertelde bij andere teams zag ie meer potentie )

  De 2e keer is ie weg gestuurd omdat ie zijn handjes niet thuis kon houden.

  en euh ff over dat uitfluiten, toen meneer de 2 keer terug kwam werd hij wel degelijk uit gefloten bij thuis wedstrijden.

  dat het niet gebeurde op de opendag is alleen omdat de hoofdmoot van devsupporters bestaat uit kinderen met paps en mams.

  Ik vind het een schande!  Ook ik heb een mail gestuurd naar de fc en geen reactie gehad.

  groet Willem

Nieuwe media