FC Utrecht treft tegenstander van Champions League-niveau: ''Nooit kansloos''

09 augustus 2017 om 15:05 | Bron: Voetbal International FC Utrecht treft tegenstander van Champions League-niveau: ''Nooit kansloos''

FC Utrecht staat volgende week in de laatste voorronde van de Europa League tegenover Zenit Sint-Petersberg. Met de Russische topclub heeft FC Utrecht het niet getroffen. Scout Evert Bleuming vindt Zenit van Champions League-niveau.

"Ik heb net de wedstrijd gezien tegen Spartak Moskou", vertelt Bleuming tegenover Voetbal International. "Ze wonnen met 5-1, van Spartak, de kampioen. Als je kijkt naar hun potentieel aan spelers, zou je zeggen dat we aan een kansloze missie beginnen, maar het mooie is dat je in voetbal nooit kansloos bent."

Bleuming bewaart goede herinneringen aan Zenit. "Met FC Twente wonnen we ooit van Zenit, AZ deed dat vorig jaar, al was dat in de laatste wedstrijd van de groepsfase. Voor FC Utrecht is dit gewoon een geweldige wedstrijd die goed is voor de ontwikkeling van spelers en we geloven in een goed resultaat. Ons zal je nooit horen zeggen dat het al mooi is dat we 'm mogen spelen", aldus Bleuming, die zondag de wedstrijd van Zenit tegen Terek Grozny bezoekt.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 9 augustus 2017 om 16:36

    Je moet altijd voor je kansen gaan, maar natuurlijk moet wel alles meezitten wil je dit soort wedstrijden winnen. Van alle ploegen die je kon treffen, was dit de zwaarste tegenstander. Ik zou niet zeggen dat het per definitie onmogelijk is om te winnen, maar onwaarschijnlijk is het wel.

Nieuwe media