Geen opvolger Van Schaik: FC Utrecht verder zonder algemeen directeur

09 augustus 2017 om 10:42 | Bron: FC Utrecht Geen opvolger Van Schaik: FC Utrecht verder zonder algemeen directeur

FC Utrecht zal geen opvolger voor Wilco van Schaik presenteren. Van Schaik stopte deze zomer als algemeen directeur bij de Domstedelingen en koos voor dezelfde functie bij NEC.

Vandaag maakt FC Utrecht op de officiële website bekend dat zij definitief kiest voor collegiaal bestuursmodel en dus geen nieuwe algemeen directeur aantrekt. Het dagelijks bestuur zal door drie directeuren worden gevormd. Voorheen waren dit er twee.

Jordy Zuidam (statutair directeur) vervult hierin de belangrijke portefeuille voetbalzaken, Paulo Steverink (statutair directeur) doet finance en operations en Martijn Standaart is verantwoordelijk voor commercie. Paul Verhoeff wordt vanaf 1 oktober de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij volgt Jacques van Ek op en geeft vanaf 1 oktober leiding aan het collegiale bestuur. Mede commissarissen zijn Frans van Seumeren, Adriaan Aarts en Frans Snijders. 

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 9 augustus 2017 om 16:30

    Die 3 maken er een aardig potje van met die wedstrijd in Waalwijk, omswitchen van uit/thuis tegen Zenit, en dan nog spelen om 18:00 uur ook. Onder Van Schaik was dit nooit gebeurd en men had hem nooit moeten laten gaan. Had die man meer salaris geboden om te blijven. Persoonlijk heeft hij de club weer op de rit gekregen. Dat mag best gezegd worden! Helaas kunnen anderen het nu afbreken.

Nieuwe media