Sneijder: ''Frans begreep dat, contact met FC Utrecht zal altijd goed blijven''

09 augustus 2017 om 08:17 | Bron: Algemeen Dagblad Sneijder: ''Frans begreep dat, contact met FC Utrecht zal altijd goed blijven''

Wesley Sneijder werd deze transferperiode nadrukkelijk gelinkt aan FC Utrecht, maar bleek niet haalbaar voor de Domstedelingen. De recordinternational van het Nederlands elftal tekende deze week een eenjarig contract bij OGC Nice.

Sneijder wilde na zijn transfervrije vertrek bij Galatasaray nog naar een club waar uitdagingen voor hem liggen en denkt die in Frankrijk te hebben gevonden. "Dat de Europese top niet meer belt als je 33 bent, snap ik ook wel. Maar ik ben hier echt supertevreden mee. Het plaatje klopte gewoon", aldus Sneijder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

FC Utrecht was ook even in de beeld voor de middenvelder. Zo sprak Sneijder met grootaandeelhouder Frans van Seumeren. "Maar een echt serieuze optie is Utrecht niet geworden", meent Sneijder. "De gedachte sprak me wel aan, maar dan moest álles precies in elkaar passen. Dat was op dit moment niet zo. Frans begreep dat ook, hoor. We kennen elkaar al jaren, dat contact met Utrecht zal altijd goed blijven."

Bij OGC Nice is Sneijder verzekert van Europees voetbal en lonkt zelfs de groepsfase van de Champions League, nadat Ajax werd uitgeschakeld. "Toen ze tegen Napoli lootten, waren ze hier wel onder de indruk. Zo van: oh jee, het grote Napoli. Voor het duel met Ajax hadden ze dat ook. Dat moet veranderen. Als je derde wordt in Frankrijk, kun je wel wat. Het wordt tijd dat Nice dat in alles uit gaat stralen. Daar help ik graag een handje bij", aldus Sneijder.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 10 augustus 2017 om 18:22

    Het paste wel precies, maar Yo wilde meer centen zien.

Nieuwe media