Update: Nog ELF mogelijke tegenstanders FC Utrecht in Europa League

19 juni 2017 om 14:29 | Bron: Utrechtfans Update: Nog ELF mogelijke tegenstanders FC Utrecht in Europa League

FC Utrecht zit vanmiddag om 14.30 uur in de koker bij de loting voor de tweede voorronde van de Europa League. De Domstedelingen hebben een flink aantal mogelijke tegenstanders.

Zestien ploegen, waaronder FC Utrecht, stromen direct in de tweede voorronde in. Daarnaast spelen er honderd teams in de eerste voorronde van de Europa League, waarvan er vijftig de volgende ronde bereiken. FC Utrecht is geplaatst voor de tweede voorronde, wat betekent dat de ploeg van trainer Erik ten Hag een op papier gemakkelijkere tegenstander treft.

Vlak voor de loting wordt het aantal mogelijke tegenstanders teruggebracht naar vijf of zes. De 66 teams worden namelijk ingedeeld in groepen van tien of twaalf teams. Dat is op dit moment nog niet gebeurd. Mochten de op papier beste teams in de eerste voorronde doorgaan.

Update: Er zijn nog maar elf mogelijke tegenstanders voor FC Utrecht in de Europa League. Glasgow Rangers behoort nog tot de mogelijkheden. FC Utrecht zit in groep 4 en is ingedeeld op plek nummer 6. De mogelijke tegenstanders:

- Jagiellonia Bilaystok (Polen)/Dinamo Batoemi (Georgië)
- Seinäjoen Jalkapallokerho (Finland)/KR Reykjavik (IJsland)
- Crusaders FC (Noord-Ierland)/FK Liepāja (Letland)
- Glasgow Rangers (Schotland)/FC Progres Niederkorn (Luxemburg)
- SK Brann Bergen (Noorwegen)
- Valletta FC (Malta)/SS Folgore (San Marino)

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media