Aanwinst kreeg 'eindelijk' profcontract: ''FC Utrecht wees me vijf keer af''

17 juni 2017 om 20:18 | Bron: Algemeen Dagblad Aanwinst kreeg 'eindelijk' profcontract: ''FC Utrecht wees me vijf keer af''

Redouan El Yaakoubi komt komend seizoen 'eindelijk' uit voor FC Utrecht. De verdediger gelooft het amper, maar hij ondertekende onlangs z'n profcontract bij FC Utrecht. El Yaakoubi komt over van amateurclub De Meern.

"Ik ben me er nog niet helemaal van bewust, want ik ben ook een realist. FC Utrecht wees me vijf keer af", vertelt de aanwinst aan het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat ik het allemaal pas besef als ik op het veld sta. En dan niet na twee weken, maar na twee maanden pas." 

Ook voor DVS'33 kwam zijn transfer onverwacht. Overschrijving naar die amateurclub was al aangevraagd. "Ik kan me goed voorstellen dat DVS'33 er niet blij mee was dat ze zo kort voor de deadline een, in hun ogen, belangrijke speler kwijtraakten. Alleen wilden ze me deze kans niet ontnemen", vertelt hij verder. "Het komende jaar, en hopelijk langer, wil ik bij Jong FC Utrecht laten zien dat ik het niveau aankan", sluit hij af.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media