FC Utrecht krijgt concurrentie voor Kadioglu: ''Overweldigende belangstelling''

15 juni 2017 om 18:24 | Bron: De Gelderlander FC Utrecht krijgt concurrentie voor Kadioglu: ''Overweldigende belangstelling''

FC Utrecht hoopt zich naar verluidt voor komend seizoen te versterken met Ferdi Kadioglu. De Domstedelingen zijn echter niet de enige club die interesse heeft in het zeventienjarige talent van NEC.

Ook Vitesse heeft interesse, maar een transfer naar de aartsrivaal is voorlopig onbespreekbaar voor NEC. "Vitesse heeft geïnformeerd naar Ferdi Kadioglu", stelt technisch directeur Remco Oversier van NEC tegenover De Gelderlander. "En dat is ook de status. Er is geen concreet bod neergelegd. We zijn absoluut niet in de fase van onderhandelen."

NEC wil Kadioglu ondanks de degradatie behouden. Het talent moet het boegbeeld van de club worden. Alleen bij een 'buitenproportioneel bod' gaat de Nijmeegse club aan tafel. "Er is een overweldigende belangstelling, ook uit het buitenland", verklaart Oversier. "Daar worden andere transfersommen betaald. Maar vooralsnog bestaat ons antwoord aan elke club uit drie letters: Nee." Naast FC Utrecht heeft ook Ajax belangstelling voor Kadioglu.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media