Van Wolfswinkel verlaat Eredivisie: ''Wie weet ben ik er over een tijdje weer''

14 juni 2017 om 20:41 | Bron: Omroep Gelderland Van Wolfswinkel verlaat Eredivisie: ''Wie weet ben ik er over een tijdje weer''

Ricky van Wolfswinkel keert vroeg of laat terug in de Eredivisie. De oud-speler van FC Utrecht verlaat Vitesse en maakt de transfer naar FC Basel, waarmee hij volgend seizoen actief is in de Champions League.

"Ik zit hier echt op mijn plek en dus wat het best lastig. Ik kon bijvoorbeeld ook naar clubs in de middenmoot van Spanje, maar dat is niet wat ik wil. Veel clubs heb ik afgezegd, maar Basel werd een ander verhaal", zegt de spits tegenover Omroep Gelderland. "Het is een topclub die ook het afgelopen seizoen weer de beker en de titel heeft gewonnen. Ik kreeg al snel het goede gevoel en het vertrouwen."

Maar weinig Vitesse-fans hebben begrip voor de beslissing van Van Wolfswinkel. “Veel mensen zullen het er misschien niet mee eens zijn. Dat mag ook. Vitesse heeft mij teruggehaald en er zit nog veel rek in deze selectie. Maar ik zie veel in deze stap en daarom ga ik na een jaar al weer weg. Wie weet ben ik over een paar jaar weer hier. Vitesse is mijn thuis geweest."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media