''Met Slot en Ten Hag hoort hij bij de beste trainers van dit moment''

14 juni 2017 om 14:47 | Bron: AD ''Met Slot en Ten Hag hoort hij bij de beste trainers van dit moment''

Marcel Keizer wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer van Ajax. De 48-jarige oefenmeester wist SC Cambuur in 2016 niet te behouden voor degradatie, maar gaat nu bij de grootste club van Nederland aan de slag.  

Gerald van den Belt, die met hem samenwerkte bij de club uit Leeuwarden, is lyrisch over de mogelijke opvolger van Peter Bosz. "Het is gelukkig achterhaald dat je als speler bij de wereldtop moet hebben gezeten om een goede trainer te zijn", geeft hij aan. "Die achtergrond hadden Van Gaal en Hiddink ook niet. Met Keizer maakt Ajax een fantastische keuze. Met Arne Slot en Erik ten Hag hoort hij bij de beste trainers van dit moment."

De bestuurder van SC Cambuur beseft wel dat de druk bij de club uit Amsterdam veel hoger is. Zo zijn er weerstanden vanuit de club, de media en van de supporters. Van den Belt maakt zich echter geen zorgen. "Marcel is een no nonsense-figuur, wars van politiek gekonkel. Hij is puur zichzelf. Compromisloos. Dat maakt hem ook tot een prettig persoon", besluit hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media