NEC werkt niet mee aan 'FC Utrecht-plan': ''Hier is niemand te koop''

13 juni 2017 om 16:41 | Bron: FOX Sports NEC werkt niet mee aan 'FC Utrecht-plan': ''Hier is niemand te koop''

FC Utrecht wil zich voor komend seizoen versterken met Ferdi Kadioglu. De Domstedelingen hebben echter flinke concurrentie in de strijd om het zeventienjarige talent. Daarnaast zal NEC niet zomaar meewerken aan een transfer van Kadioglu.

NEC degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie, maar dat betekent niet dat spelers voor een spotprijsje kunnen worden opgehaald uit Nijmegen. "Veel spelers hebben een doorlopend contract en vertegenwoordigen dus ook een bepaalde waarde", zegt technisch directeur Remco Oversier tegenover FOX Sports. "Daar kan de club mogelijk beter van worden en anders houden we de jongens lekker binnenboord."

"Gezien de goede financiële situatie hoeven we ook geen spelers kwijt. Dus we gaan de markt niet actief op", vervolgt Oversier. "In principe is hier helemaal niemand te koop of er moeten buiten proportionele bedragen worden geboden worden betaald. Anders houden we die jongens lekker, want we willen spelen om promotie en daar hebben we die jongens ook keihard bij nodig."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media