'Willem II-uitblinker ziet transfer naar FC Utrecht niet zitten'

13 juni 2017 om 15:04 | Bron: Brabants Dagblad 'Willem II-uitblinker ziet transfer naar FC Utrecht niet zitten'

Kostas Lamprou wordt niet de nieuwe doelman van FC Utrecht. Volgens het Brabants Dagblad was er interesse van FC Utrecht voor de Griekse sluitpost, maar tot een akkoord kwamen beide partijen niet.

Lamprou was bij FC Utrecht in beeld om tweede doelman te worden, maar daar werd hij financieel niet beter van. Bovendien zag de keeper van Willem II het niet zitten om tweede doelman te worden. Lamprou heeft een sterk jaar achter de rug bij Willem II en besloot zijn contract niet te verlengen.

De interesse in Lamprou geeft aan dat FC Utrecht in David Jensen ook komend seizoen de eerste doelman ziet. De Domstedelingen moeten nog wel op zoek naar een vervanger voor Robbin Ruiter, die transfervrij vertrekt.

Lamprou heeft nog geen nieuwe club gevonden, terwijl SC Heerenveen (Warner Hahn), AZ (Marco Bizot) en FC Twente (Jorn Brondeel) inmiddels zijn voorzien. De Griek gaat ervan uit dat het allemaal wel goed komt. "Ik maak me nog geen zorgen. Ik heb een uitstekend seizoen achter de rug. Ik heb er alle vertrouwen in dat zich dat met een mooie club gaat uitbetalen."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media