Troupée over interlandcarrière: ''Kluivert probeerde mij al eens te strikken''

10 juni 2017 om 16:17 | Bron: ELF Voetbal Troupée over interlandcarrière: ''Kluivert probeerde mij al eens te strikken''

Giovanni Troupée speelde al voor diverse jeugdelftallen van het Nederlands elftal, maar kan nog altijd kiezen voor een interlandcarrière bij Curaçao. De FC Utrecht-speler heeft namelijk een moeder uit dat land.

"Patrick Kluivert (toenmalig bondscoach, red.) belde me twee jaar geleden”, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal. “Ik vond het toen nog te vroeg om te beslissen. Onlangs belde weer een vertegenwoordiger van de bond. Ik richt me nu op Nederland.”

“Als ik een keuze voor Curaçao zou maken, is die definitief. Dan kan ik niet meer terug. Mocht ik de komende jaren niet meer worden uitgenodigd voor Oranje, dan is Curaçao altijd een optie”, aldus Troupée.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 10 juni 2017 om 23:49

    Dick ik nu bindscoach. Geen Grim, geen Blind, geen incapable mensen. Over 2 maanden sta je nrmaliter boven Veltman op de prikorde. Met name omdat hij dan naar een degradatiekanidaat in de PL gaat (hij wilt Ajax verlaten) en dan schijnt Veltman toch net zo goed te zijn.

Nieuwe media