Update: Al meer dan 9.000 seizoenkaarten verkocht bij FC Utrecht

16 juni 2017 om 16:07 | Bron: FC Utrecht Update: Al meer dan 9.000 seizoenkaarten verkocht bij FC Utrecht

FC Utrecht heeft voor komend seizoen al ruim 6.000 seizoenkaarten verlengd, dat meldt de club via de officiële website. Na de epische ontknoping van afgelopen zondag hebben maandag meer dan 1.000 seizoenkaarthouders hun kaart verlengd.

Seizoenkaarthouders kunnen tot woensdagavond 23.59 uur hun seizoenkaart verlengen. Daarna begint de vrije verkoop. Vooral de Gouden Seizoenkaarten zijn in trek. Met zo'n kaart hebben supporters gratis toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker, Europa League en Jupiler League. Ook krijgen de fans diverse kortingen en het eerste recht om als eerste kaarten voor uitwedstrijden te halen.

"We merken dat behoorlijk wat Seizoenkaarthouders de afloop van de play-offs hebben afgewacht en nu kiezen voor een Gouden Seizoenkaart. Er heerst goudkoorts in Utrecht", zegt woordvoerder Perry Hendriks. "We krijgen zelfs behoorlijk wat verzoeken van supporters die hun gewone Seizoenkaart al hadden verlengd, om alsnog te kunnen overstappen naar Goud. Dat is uiteraard mogelijk."

Update, 16 juni: Inmiddels zijn er al meer dan 9.000 seizoenkaarten verkocht bij FC Utrecht, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media