Van Schaik: ''Ik had liever eerder zwarte cijfers gehad, dat duurt te lang''

12 januari 2017 om 10:58 | Bron: RTV Utrecht Van Schaik: ''Ik had liever eerder zwarte cijfers gehad, dat duurt te lang''

Wilco van Schaik maakte maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend dat hij na dit seizoen afscheid neemt als algemeen directeur van FC Utrecht. De bestuurder was de afgelopen 5,5 jaar werkzaam bij de club uit de Domstad. 

"Het was zeer intensief", blikt hij terug voor de camera's van RTV Utrecht. "Aan de buitenkant zie je altijd de leuke dingen, maar het heeft ook een binnenkant en dat trekt wel eens een wissel op je. Ik had graag liever eerder zwarte cijfers gehad, dat duurt te lang", beseft Van Schaik.

"Je moet geloofwaardig blijven, je moet ook je zelf evalueren. In topsport bestaan er geen excuses", weet hij. Toch heeft hij ook veel goede dingen weten te bereiken. "Onze klanttevredenheid stijgt. We proberen dingen aan te passen, nu bijvoorbeeld de catering op de Zuidtribune. De 'worstenmannen' zijn terug, we zijn met de stoeltjes bezig en we hebben een nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd", somt Van Schaik op. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media