Ten Hag: ''Stadion en de business-seats zullen eerst voller moeten raken''

11 januari 2017 om 17:08 | Bron: AD Ten Hag: ''Stadion en de business-seats zullen eerst voller moeten raken''

FC Utrecht maakte dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend dat Erik ten Hag zijn contract met drie seizoenen heeft verlengd. De trainer en technisch manager van de club uit de Domstad wil de komende jaren nog beter gaan presteren.

"Ik heb natuurlijk wel mijn eisen op tafel gelegd. Ik ben ambitieus", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik wilde, omdat ik voor drie jaar ging tekenen, wel weten wat ik kan verwachten. Maar daarin ben ik ook heel reëel hoor, ik eis geen onmogelijkheden. Het stadion en de business-seats zullen eerst voller moeten raken voordat we kunnen investeren. Tot die tijd moeten we vooral zelf geld genereren, via transfers", beseft Ten Hag.

"We zijn de afgelopen seizoenen anders dan veel clubs in onze jeugdacademie blijven investeren", vervolgt de coach. "Mooie talenten hebben zich aangediend. En er lopen er nog zoveel rond in de regio Utrecht. Voor hen is Zoudenbalch echt the place to be. Nu ik voor drie jaar teken, ga ik nog nadrukkelijker mijn stempel op het technisch beleid van de club drukken, inclusief de voorwaarden die nodig zijn om te presteren", aldus Ten Hag.

"Maar niet zonder de mensen om me heen", benadrukt hij. "Want de samenwerking met alle geledingen verloopt inmiddels prima. Ik voel vertrouwen en heb vertrouwen. Er ligt een schitterende uitdaging. Waar dat sportief eindigt? Zo hoog mogelijk. Maar een vaste plek in de subtop is de insteek. Utrecht is in de historie vaker tiende, elfde of twaalfde geweest dan vijfde, zesde of zevende. Dat willen we structureel veranderen", besluit Ten Hag. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media