''Met het aantrekken van Brama en Labyad heeft de club een signaal afgegeven''

11 januari 2017 om 09:17 | Bron: AD ''Met het aantrekken van Brama en Labyad heeft de club een signaal afgegeven''

FC Utrecht maakte dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend dat Erik ten Hag zijn contract met drie seizoenen heeft verlengd. De trainer en technisch manager van de club uit de Domstad wil de komende jaren nog beter gaan presteren. 

"Ik proef zoveel ambitie om een vaste subtopper te worden, dat ik daar graag sturing aan blijf geven'', sprak de oefenmeester, geciteerd door het Algemeen Dagblad.  "Met het aantrekken van Wout Brama en Zakaria Labyad heeft de club een signaal afgegeven waar onze ambities liggen. Een echt stabiele subtopper is Utrecht nooit geweest, maar daar leggen we wel de lat", benadrukt Ten Hag.

"Ik ken de beperkingen, we zullen eigen geld moeten blijven genereren met transfers, maar ik zie nog heel veel lucht naar boven", vervolgt hij optimistisch. "Dat ik nu voor drie jaar teken, betekent dat ik nog nadrukkelijker mijn stempel ga drukken. Maar ik blijf wel reëel. Ik weet dat ik niet van alles kan eisen. We gaan door op de ingezette weg; zelf opleiden en slim scouten", besluit Ten Hag. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media