'Ook FC Utrecht was in de race voor Lex Immers'

07 januari 2017 om 15:16 | Bron: HLN 'Ook FC Utrecht was in de race voor Lex Immers'

Lex Immers is vandaag gepresenteerd als vierde Nederlander bij Club Brugge. Hij liet zijn contract recentelijk ontbinden bij Cardiff City, waarna hij snel onderdak vond. Het had ook zo anders kunnen lopen. Naar verluid was FC Utrecht ook een van de geïnteresseerde partijen voor de aanvallende middenvelder.

HLN meldt namelijk dat Immers de keuze had uit een breed scala aan clubs, waaronder dus twee Nederlandse clubs. De geïnteresseerde partijen waren AZ Alkmaar, Stuttgart, Celtic en FC Utrecht. De voormalig aanvoerder van Feyenoord besloot echter het aanbod van de Domstedelingen links te laten liggen ten faveure van de Belgische topclub. 

De reden dat de Hagenaar besloot om een contract met Club Brugge te tekenen in plaats van een van de andere geïnteresseerden zou zijn verleden bij ADO Den Haag zijn. De harde kern van ADO zou namelijk een goede band hebben met die van Club Brugge. Het is geen geheim dat Immers altijd een fanatieke ADO-supporter is geweest, en door de goede banden zou hij ook geregeld wedstrijden van de club uit België hebben bezocht, wat de keuze dus makkelijker zou hebben gemaakt.

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Donaldre - 8 januari 2017 om 13:53

  Als hij te goed voelt voor Utrecht, lekker bij de Belgen laten spelen.

 • Avatar
  Gast - 9 januari 2017 om 18:08

  Ja, er worden zoveel clubs genoemd, blij dat geel/groene Lexie naar brugge gaat.

Nieuwe media