FC Utrecht heet NAC-supporters welkom met bier en 'Utregse wors'

05 januari 2017 om 15:54 | Bron: NAC Breda en BredaVandaag FC Utrecht heet NAC-supporters welkom met bier en 'Utregse wors'

Jong FC Utrecht hervat de competitie op maandag 16 januari met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Bij NAC Breda is Stijn Vreven de nieuwe trainer. De Belg speelde jarenlang bij FC Utrecht en keert dus terug in de Domstad.

De supporters van NAC Breda krijgen een hartelijke ontvangst in Stadion Galgenwaard. Speciaal voor de gelegenheid schenkt FC Utrecht bier in het uitvak en is de authentieke Utregse worssenman in het uitvak, zodat NAC-fans een echte 'Utregse wors' kunnen kopen.

"Omdat de vuurdoop van de trainer plaatsvindt in Stadion Galgenwaard op 16 januari tegen de beloften van de FC, willen we daar een mooie herinnering van maken voor de trainer en de Bredase supporters: noem het een nieuwjaarsfeestje", laat FC Utrecht-woordvoerder Perry Hendriks weten aan BredaVandaag.

De thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht worden normaal gesproken bezocht door zo'n duizend fans, maar FC Utrecht verwacht dat er meer supporters afkomen op de terugkeer van Vreven in Stadion Galgenwaard. "We nodigen ook de seizoenkaarthouders uit", aldus Hendriks. NAC-supporters kunnen met een auto- of buscombi afreizen naar Utrecht.

Overzicht

Reacties (3)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 5 januari 2017 om 17:04

  Niks hartelijk ontvangst... de mogelijkheid tot kopen van iets...hartelijk ontvangst is iets weggeven

 • Avatar
  Rimco - 5 januari 2017 om 22:12

  Slechte gastheer met dit gebaar! Wat kost een blik worsten en 4 kratjes bier?😓 de liefhebber

 • Avatar
  Gast - 5 januari 2017 om 23:12

  ja hallo.... geef die 3,5 euro aan worsten dan gratis... Of maak er niet zo'n bericht van. ik weet zeker dat ze in Breda ook iets te eten kunnen halen..

Nieuwe media