'FC Utrecht versterkt zich met ervaren middenvelder van PEC Zwolle'

27 december 2016 om 17:17 | Bron: Voetbal International 'FC Utrecht versterkt zich met ervaren middenvelder van PEC Zwolle'

FC Utrecht gaat zich versterken met Wout Brama, dat meldt het Voetbal International. De dertigjarige middenvelder van PEC Zwolle moet in de Domstad de tijdelijke opvolger worden van de geblesseerde Rico Strieder.

Brama heeft een aflopend contract in Zwolle en zou komende zomer dus transfervrij kunnen vertrekken. Nu kan PEC Zwolle nog een transfersom voor de routinier ontvangen. FC Utrecht was op zoek naar een extra middenvelder, omdat Strieder de rest van het seizoen niet in actie komt door een zware knieblessure.

Volgens Voetbal International maakt Brama per 1 januari de overstap naar FC Utrecht. Het Algemeen Dagblad meldt dat Brama voor anderhalf seizoen tekent. De middenvelder is een bekende van FC Utrecht-trainer Erik ten Hag, die hij nog kent uit zijn periode bij FC Twente. Brama debuteerde in 2005 voor de Tukkers. Hij zou in totaal negen seizoenen spelen in Enschede. Bij FC Twente speelde Brama ook samen met Willem Janssen en Edson Braafheid.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 27 december 2016 om 18:07

    Nuttige en niet te dure oplossing voor 1.5 jaar.

Nieuwe media