Van Seumeren: ''Dit betekent niet, wat ik wel eens hoor, dat ik ermee ophoud''

21 december 2016 om 12:03 | Bron: Forza Van Seumeren: ''Dit betekent niet, wat ik wel eens hoor, dat ik ermee ophoud''

Frans van Seumeren constateert dat FC Utrecht zowel financieel als sportief op de goede weg is en achter de schermen houdt hij zich dan ook al druk bezig met de toekomst van de club uit de Domstad.

"In een eerder stadium heb ik aangegeven een gedeelte van mijn aandelen te willen verkopen. Dit betekent niet, wat ik wel eens hoor, dat ik ermee ophoud", benadrukt hij in gesprek met Forza. "Ik wil andere investeerders een kans geven om deelgenoot te worden van de club FC Utrecht. Het liefst zie ik investeerders die Utrechters zijn of in ider geval enige affiniteit hebben met onze club. Vanuit het buitenland ben ik al meerdere keren benaderd door mensen die wilden investeren", verklapt Van Seumeren. 

"Waar ik voor wil waken is dat FC Utrecht een tweede ADO Den Haag gaat worden. Daar zit niemand op te wachten", weet hij. "We zijn momenteel bezig met een STAK op te zetten. Dat houdt in dat er vermogende aandeelhouders komen die zich daarbij aansluiten en gelden met zich mee brengen. De tegoeden die in de STAK komen te zitten zullen dan doorvloeien naar de club. Ik ben bereid om dertig procent van mijn aandelen hiervoor beschikbaar te stellen. Momenteel hebben we al een iemand die toegezegd heeft negen procent over te willen nemen", aldus Van Seumeren. 

"We zijn nu nog op zoek naar nog een aantal investeerders die willen participeren in dit project", vervolgt hij. "En dan heb ik het niet over de constructie die ze bij Feyenoord hanteren. Want daar zijn ongeveer zestien mensen bij betrokken. Dat wordt me te veel van het goede. Ik zat zelf te denken aan een stuk of vier á vijf ondernemers die willen instappen in dit project. Mocht er met mij iets gebeuren, dan is de club in ieder geval financieel goed gedekt voor de toekomst. Maar voorlopig ben ik nog niet weg bij FC Utrecht. Geen haar aan mijn hoofd die daar nu aan denkt", besluit Van Seumeren. 

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 21 december 2016 om 12:48

  Utreg is van seumeren en van seumeren is utreg, dus geloof nooit dat er een scheiding komt... tot aan de dood ons scheid in voor of tegenspoed of niet frans 😉

 • Avatar
  Gast - 21 december 2016 om 13:49

  Geweldig nieuws is dit voor onze FC ... Wat mogen we Gonnie & Frans van Seumeren danken op onze blote knieën . Chapeau , Chapeau , Chapeau !!!

Nieuwe media