Onvoorstelbare statistieken FC Utrecht in aanloop naar duel met Roda JC

17 december 2016 om 16:29 | Bron: RTV Utrecht Onvoorstelbare statistieken FC Utrecht in aanloop naar duel met Roda JC

Het gaat uitstekend bij FC Utrecht. In alleen de competitie al is Utrecht al acht wedstrijden ongeslagen, en daar komen ook nog eens overwinningen bij in de Nederlandse Beker. In aanloop naar het duel met Roda JC hebben we enkele feitjes voor je op een rij gezet.

Waar FC Utrecht dus al acht wedstrijden ongeslagen is en uitstekend presteert, weet de Limburgse opponent minder vaak de drie punten uit het vuur te slepen. Roda is namelijk de club met de meeste gelijke spelen van alle clubs uit de Eredivisie. De nummer zeventien heeft dit seizoen namelijk al negen keer gelijk gespeeld, zo schrijft RTV Utrecht.

De wedstrijden tegen Roda JC vallen de laatste tijd het minst vaak in het voordeel van FC Utrecht uit. In de laatste drie ontmoetingen werd er twee keer verloren in Limburg en één keer gelijk gespeeld in de Galgenwaard. De doelpuntenmaker in het 1-1 gelijkspel van vorig jaar was Sébastien Haller.

Voordat FC Utrecht aan de uitstekende reeks begon, waarin maar zes punten misgelopen werden in acht wedstrijden, had FC Utrecht pas één keer gewonnen in de Eredivisie. Voordat de reeks werd ingezet, vlak na het 3-2 verlies tegen Ajax in de ArenA, werd er namelijk nog gewonnen van Sparta Rotterdam.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 17 december 2016 om 22:03

    Zonde van het zwakke begin, en ook tegen Roda punten verliezen is onnodig. Anders hade de club bovenin meegedaan :)

Nieuwe media